Henkilökohtaisen avustajan koulutusta Seurakuntaopistolla

Vuoden alusta voimaan tulleet Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon perusteet sisältävät henkilökohtaisen avustajan ammattitutkinnon. Tutkinnon voi suorittaa Seurakuntaopiston kampuksilla Lapualla, Pieksämäellä ja Ruokolahdella.

Uusi henkilökohtaisen avustajan tutkintonimike kuuluu uudessa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnossa kotityöpalvelujen osaamisalaan. Henkilökohtainen avustaja on nyt suojattu tutkintonimike, jota voivat käyttää vain tutkinnon suorittaneet henkilöt.

Henkilökohtaisen avustajan tutkinnon suorittaja voi ottaa tutkintoonsa osia myös muista perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista, kuten esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon lähihoitajan perustutkinnosta. Lue lisää

Lisätietoja

Tiina Parkkinen, koulutuspäällikkö, tiina.parkkinen@seurakuntaopisto.fi, p. 040 727 8777