Oppisopimusviikko 9.-13.10.2017 – Seurakuntaopistolla teemana työhyvinvointi

Seurakuntaopiston Järvenpään ja Pieksämäen kampukset ovat mukana valtakunnallisen oppisopimusviikon toteuttamisessa. Seurakuntaopiston tapahtumien teemana on työhyvinvointi. ”Oppisopimuskoulutus perustuu työsuhteeseen ja tämän vuoksi valitsimme teemaksi työhyvinvoinnin. Terveys- ja hyvinvointi- sekä kasvatus- ja ohjausaloilla on tärkeää, että työntekijät voivat hyvin työssään; se vaikuttaa asiakkaidenkin hyvinvointiin”, asiakkuuspäällikkö Mirkka Aivelo Järvenpään kampukselta kiteyttää. Seurakuntaopisto on Suomen suurin kasvatus- ja ohjaus alan ammatillisen koulutuksen järjestäjä.

Valtakunnallinen Oppisopimusviikko järjestetään 9.–13.10.2017. Kullekin päivälle on oma teemansa:

• maanantaina 9.10. oppisopimusopiskelijat
  • tiistaina 10.10. nuoret
  • keskiviikkona 11.10. työnantajat
  • torstaina 12.10. työpaikkakouluttajat
  • perjantaina 13.10. yrittäjät ja mentorit.

Tutustu Seurakuntaopiston oppisopimuskoulutukseen: opiskelijoihin, työnantajiin ja opettajiin.

Lue lisää valtakunnallisesta oppisopimusviikosta.

Lisätietoja Järvenpään kampuksen tapahtumista

Mirkka Aivelo, asiakkuuspäällikkö, p. 044 712 4970, mirkka.aivelo@seurakuntaopisto.fi

Lisätietoja Pieksämäen kampuksen tapahtumista

Jaana Väisänen, asiakkuuspäällikkö, p. 040 824 1729, jaana.vaisanen@seurakuntaopisto.fi