Seurakuntaopisto siirtyy etäopetukseen

Koko Seurakuntaopisto siirtyy välittömästi etäopetukseen ja asuntolat suljetaan.

Etätyöskentelytarpeen taustalla on voimakkaasti kiihtyvä koronaepidemia ja Valtioneuvoston 25.2.2021 tekemät päätökset.

Mikäli käynnissä on sellaisia ryhmiä, ettei siirtyminen etäopetukseen ole mahdollista vielä ensi viikon aikana, siirrytään niissäkin etäopetukseen viimeistään maanantaista 8.3. alkaen. Etäopetus on voimassa toistaiseksi, ainakin 28.3.2021 asti.

Opiskelijaravintolat suljetaan 8.-28.3. ajaksi. Keittiöissä huolehditaan vain Valona hyvinvoinnin tarvitsemasta ruokahuollosta. Kokous- ja juhlapalvelut keskeytetään samaten sulkutilan ajaksi.

Työnantajamme toivoo työskentelyä etänä maksimaalisesti. Välttämättömissä työtiloissa asioinneissa on huomioitava tarkasti voimassa olevat hygieniaohjeistukset (käsienpesu, turvavälit ja kasvomaskit).

Lisätietoja: Simo Ikola, kehitysjohtaja, p. 040 554 9156, simo.ikola@seurakuntaopisto.fi