Seurakuntaopiston taidelinjalla koskettavasti kerrottu Kohtaa mut!

”Miksi ei voi olla sellainen kuin on?”

Keski-Uusimaan toimittaja Tanja Niemi-Laurila vaikuttui Aino ja Oiva -taidelinjan Kohtaa mut! -esityksessä toukokuun viimeisellä viikolla 2018.

”Itkeä tirautin heti alkumetreillä, kun sali pimeni, musiikki alkoi soida, kuukasvoiset naamiot kurkistivat esiripun takaa. Sitten Laura Aho yksin näyttämöllä, omakohtaiset sanat, joissa pohdittiin omaa riittävyyttä.

Kohtaa mut! -esityksen taiteellisia ja lahjakkaita opiskelijoita yhdistää jokin erityistarve, esimerkiksi kehitysvammaisuus. Toukokuussa neljään kertaan nähty esitys pohjautui opiskelijoiden omiin teksteihin ja sen ohjasi ja dramatisoi heidän opettajansa, näyttelijä ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Katja Kaulanen.”

Aino ja Oiva -taidelinja jatkaa uusin ja entisin opiskelijoin Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella elokuusta 2018 lähtien. Mukaan mahtuu vielä muutama opiskelija. Uutuutena Aino ja Oiva starttaa myös Ruokolahdella. Lue lisää Koulutukset erityistä tukea tarvitseville -sivulta.

Kuva: Anton Soinne