Töihin Vaalijalaan

Vaalijalan kuntayhtymässä on töitä tarjolla sosiaali-ja terveysalan ammattilaisille. Ammattitaitoisia lähihoitajia ja sairaanhoitajia palkataan heti. Kysyntää on myös lääkäreistä, psykologeista, henkilökohtaisista avustajista, ohjaajista, sosionomeista. Avoimia työpaikkoja on Pieksämäen yksikössä ja rekrytointia alkaa myös muilla paikkakunnilla kuten Mikkelissä ja Jyväskylässä.

Jos olet harkitsemassa opiskelua sosiaali-ja terveysalalle, Esedu ja Seurakuntaopisto kertovat koulutusmahdollisuuksista.

Lisätietoa oppisopimuskoulutuksesta Seurakuntaopistolla

Jaana Väisänen, asiakkuuspäällikkö, p. 040 824 1729, jaana.vaisanen@seurakuntaopisto.fi

Annamia Airaksinen opiskelee lähihoitajaksi oppisopimuksella Vaalijalan kuntayhtymässä, katso video:

Vaalijalan kuntayhtymä Etelä-Savossa kouluttaa henkilökuntaa oppisopimuksella yhteistyössä Seurakuntaopiston kanssa. ”Oppisopimuskoulutuksella saamme juuri meidän työhön sopivan henkilön”, ylihoitaja Airi Nissinen Vaalijalan kuntayhtymästä kertoo. Katso video: