Uutuus! Järvenpäässä runsas tarjonta luovien alojen lyhytkursseja

Seurakuntaopiston Järvenpään kampus ja Luotu ry (Luova Tuusula) tekevät keväästä 2018 lähtien uudentyyppistä koulutusyhteistyötä tarjoten runsaan valikoiman viikonloppuihin sijoittuvia lyhytkoulutuksia mitä erilaisimmilta luovilta ja kädentaitojen aloilta. Seurakuntaopisto tarjoaa sopivat tilat ja tarvittavat palvelut Luova Tuusulan ry:n kokeneille ja osaaville opettajille.

Kevään 2018 tarjontaa pääsee selailemaan osoitteessa www.seurakuntaopisto.fi/luotu.

Yhteistyö jatkuu kesällä ja syksyllä 2018

Kevään LuoTu-yhteistyökurssit ovat lähtölaukaus ja koeponnistus pidemmälle yhteistyölle.

Tuusulanjärven taidekesään liittyen Seurakuntaopisto ja LuoTu ry valmistelevat parhaillaan kädentaitojen ja luovien alojen koulutuksiin keskittyvää viikkoa ajalle 16. – 21. 7. 2018. Ideana on, että kurssille tulevat voivat poimia monipuolisesta kurssitarjottimesta mieleisensä kaksipäiväiset kurssikokonaisuudet joko aamupäivä- tai iltakursseina. Halutessaan kursseihin voi yhdistää mainiosti miniloman majoittuen Seurakuntaopistolla ja valiten erilaisia kursseja vaikka koko viikoksi.

Myös syksyn 2018 tarjonta on jo valmisteilla.

Lisätiedot: Palvelupäällikkö Frans Winstén, p. 040 651 5532

frans.winsten@seurakuntaopisto.fi