Yhteishaku 2021 Lapuan ja Kaustisen kampuksille

Opinlakeus 2021 messujen sivu

Hae meille opiskelemaan!

Kevään 2021 yhteishaku ammatilliseen koulutukseen on 23.2.-23.3.2021. Mahdolliset pääsykokeet järjestetään huhti-toukokuussa ja niihin lähetetään henkilökohtaiset kutsut.

Saat tiedon yhteishaun tuloksista aikaisintaan 17.6.2021. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi hakemuksella, saat tulokset myös sähköpostiisi. Ota vastaan opiskelupaikkasi viimeistään 1.7.2021.

Seurakuntaopisto, Lapuan kampuksen ammatilliset perustutkinnot

• Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisala: lastenohjaaja
  • Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjauksen osaamisala: nuoriso- ja yhteisöohjaaja
  • Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto: kampaaja ja parturi Koulutus järjestetään Porissa CM Hiustalo Oy:n tiloissa.

Seurakuntaopisto, Kaustisen kampuksen ammatillinen peruskoulutus

• kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisala: lastenohjaaja

Kaustisen Evankelinen Opisto on osa Seurakuntaopistoa 1.1.2021 alkaen. Kaustisen kampuksen opintotarjonta löytyy opintopolusta nimellä Kaustisen Evankelinen Opisto.

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, lastenohjaaja

Opistovuosi oppivelvollisille elokuussa 2021

Tule viettämään Lapuan kampukselle luonto- ja elämyspainotteinen opistovuosi!
Koulutukseen voivat hakeutua alle 18-vuotiaat peruskoulun päättäneet tai toisen asteen koulutuksen keskeyttäneet.
Opinnot pitävät sisällään viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, elämänhallinta- ja työelämätaitoja, opiskelu- ja urasuunnittelutaitoja sekä Lapuan kampuksella luonto- ja elämysopintoja.

Koulutus on maksutonta. Opintojen aikana on mahdollisuus asua ja ruokailla opistolla maksutta.
Hakutiedot tulossa lähiaikoina.

Koulutuspäällikkö Sari Peltokangas
sari.peltokangas@seurakuntaopisto.fi

Tutustu Lapuan kampuksen koulutus- ja palvelutarjontaan