Henkilöstö- ja täydennyskoulutus

Tarjoamme monipuolista henkilöstö- ja täydennyskoulutusta erityisesti varhaiskasvatuksen, lastensuojelun, päihde- ja mielenterveystyön, terveydenhuollon, erityistä tukea tarvitsevien ja kehitysvammaisten parissa työskenteleville sekä kirkon ammattilaisille.

Suunnittelemme kaikki koulutukset, myös tutkintoon johtavat, yhteistyössä asiakkaamme kanssa kunkin työyhteisön tarpeisiin parhaiten sopiviksi.

Kysy lisää ja pyydä tarjous koulutuksesta

Carita Sirkka, asiakkuuspäällikkö, carita.sirkka@seurakuntaopisto.fi, p. 044 712 4994
Päivi Salovaara, asiakkuuspäälikkö, paivi.salovaara@seurakuntaopisto.fi, p. 040 350 9699
Kirkon alojen ja luottamushenkilöjen koulutukset: Hanna Pulkkinen, kehittämispäällikkö, hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi, p. 044 712 4985