Työpaikkaohjaaja ja -arvioijakoulutus

Mikä muuttuu ammatillisessa koulutuksessa työpaikkaohjaajan näkökulmasta

Ammatillinen koulutus on uudistumassa. Työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa työpaikkaohjaajalla ja koko työyhteisöllä on merkittävä rooli. Työpaikkaohjaaja on jatkossakin tärkeä linkki työpaikan, opiskelijan ja oppilaitoksen välillä. Työpaikkaohjaaja ohjaa, kannustaa, neuvoo ja arvioi opiskelijan osaamista yhdessä työyhteisönsä kanssa.

Kutsu työpaikkaohjaajille suunniteltuun webinaariin 13.12.2017 kello 14.00-16.00

Webinaarimme on tarkoitettu työpaikan ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden ohjaajille ja arvioijille. Kerromme ammatillisen koulutuksen muutoksista: mikä muuttuu työelämälle, mikä työpaikkaohjaajalle ja mikä muuttuu osaamisen arvioinnissa.

Teknologia on tullut jäädäkseen opetukseen ja opiskeluun. Työelämässäkin vaaditaan yhä enemmän digitaitoja työntekijöiden oman osaamisen ylläpitämiseen. Webinaarissamme kerromme ja näytämme esimerkkejä, miten opiskelija voi hankkia ja näyttää osaamistaan digitaitojen avulla.

Ilmoittautuminen viimeistään 4.12.2017 sähköisellä lomakkeella.

Lähetämme sinulle ilmoittautumisesi jälkeen sähköpostilla linkin webinaariin.

Lämpimästi tervetuloa webinaarimme osallistujaksi!

Terveisin Leena ja Timo

Leena Berntsson, p. 040 123 4567, leena.berntsson@seurakuntaopisto.fi
Timo Hupponen, p. 044 511 9548, timo.hupponen@seurakuntaopisto.fi

Webinaari on verkossa toteutettava seminaari, johon osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa. Webinaaria pystyy seuraamaan verkon välityksellä mistä tahansa ja sen pystyy katsomaan kätevästi myös jälkikäteen.